VALERIA BUDUIANU

DIRECTOR ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 85

 

Numele meu este Valeria Buduianu, sunt profesor titular de matematica, absolventa a Facultatii de Matematica — Universitatea Bucuresti – 1982, director a1 Scolii Gimnaziale Nr. 85 din Ianuarie 2017.

Am ales aceasta profesie—misiune (prima mea formare fiind invatatoare, absolventa a Liceului Pedagogic Slobozia, promotia 1978) si 0 practic de 38 de ani cu aceeasi dragoste pentru copii, cu aceeasi responsabilitate pentru rezultatele lor si cu speranta ca, munca mea si a tuturor dascalilor dedicati va constitui fundamentul evolutiei unor generatii tinere mai competitive si mai puternice.

In tot acest timp am dobandit experienta din activitatea efective 1a catedra, cea de diriginte, ca membru/responsabil in diverse comisii, din munca de director al Scolii Nr. 5, Slobozia (perioada 1995 — 1999), director adjunct a1 Scolii Nr. 85, Bucuresti (perioada 2002 – 2010) si alte activitati extrascolare.

Preocuparea mea permanenta este perfectionarea profesionala, materializata in elaborarea, impreuna cu cativa colegi, profesori de matematica, a unei serii de culegeri de exercitii si probleme de matematica pentru clasele V – VIII, precum si 0 culegere de teste pregatitoare pentru examenul de Evaluare Nationala. in paralel, am parcurs cursul de Management educational si leadership (2015), Facul tatea de psi hologie (2007- 2010), cursul postuniversitar de Psihoterapie integrativa(2011 – 2013), care m-au instrumentat cu abilitati de comunicare, mi-au perfectionat calitatile de relationare si au contribuit 1a formarea mea ca initiator, planificator si organizator de activitati.

Sunt un om exigent, dedicat si integru, un coechipier de nadejde si un lider care tine sa-si motiveze, organizeze si aprecieze partenerii de lucru.